PRESENTEERT

DON VITALSKI


Tussen eind jaren negentig en vandaag creëerde de unieke Antwerpse Nachtburgemeester Don Vitalski ontelbare (meer dan 15) avondvullende comedyshows over het leven zoals het is, zo ongemeen grappig dat er zelfs parlementaire moties van wantrouwen tegen werden ingediend.

Vitalski brengt stand-upcomedy zonder franje, pur sang en met een grapdichtheid en gevarieerdheid om bij te duizelen. Overal waar Vitalski opduikt, weerklinkt een waterval van schaterlach, maar ook van koude huiver. Een avond lang doorlachen zonder genade!

SEPPE TOREMANS


Seppe Toremans staat al meer dan twee decennia (hij verschiet daar zelf ook van) op het podium als comedian. Hij is drievoudig finalist van Humo’s Comedy Cup en een vaste waarde in de Vlaamse comedy scene.


In de zomer van 2021 kocht Seppe een loop station en begon hij te experimenteren met ritmes, muziek en zang in zijn comedy set. Dat werd een fijne ontdekkingstocht waarbij zijn liefde voor schrijven en spelen alleen maar groeide. Ondertussen is die muziek niet meer weg te denken uit zijn set.

BAS BIRKER


Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep vanbinnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Weinig Vlaamse komieken die de stijl en attitude van pure stand-up comedy zo dicht benaderen als deze nieuwe Belg.

PRAKTISCHE INFO

LOCATIE
Sint-Pieterszaal
Brugsesteenweg 309
8520 Kuurne

TICKETS
VVK: € 16 | ADD: € 20
Deuren: 19 uur
Aanvang: 20 uur

CONTACTEER ONS
Kuurns Comedy Festival
info@kuurnscomedyfestival.be
+32 0473/70 12 59

RESERVEER JE TICKETS

INFO TICKETRESERVATIE

Reserveer hier je tickets voor het Kuurns Comedy Festival 2024. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je tickets en een uitnodiging tot betaling ervan. Jouw tickets zullen klaarliggen aan de ingang van het Kuurns Comedy Festival op vrijdag 26 april 2024.

Je bevestigingsmail geldt als reservatiebewijs. Tickets zijn pas geldig als de betaling voldaan werd. Alle betalingsinformatie krijg je via de bevestigingsmail. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.

 
 
 
 
 
 

Copyright © Kuurns Comedy Festival Kuurne 2024